Author Topic: mods dont work  (Read 1260 times)

oVe

  • Guest
mods dont work
« on: December 23, 2016, 02:43:32 AM »
okay, I downloaded headquarters and then I loaded the mod, fine, until I try to make a localhost and it says unknown taken, blue syringe..

and the same goes for every other mod, NQ, unknown taken, mp44, silent, unknown taken ppsh-41, and so on..

just wondering but where are those lua things supposed to be and do I need any special plugin that doesn't come with enemy territory 206b?

does legacy solve the thing?

oVe

  • Guest
Re: mods dont work
« Reply #1 on: December 23, 2016, 03:02:50 AM »
ahh, did put the lib files beside etl.exe and then it woked just fine

2016-12-23-025810-braundorf_final.jpg
*2016-12-23-025810-braundorf_final.jpg (291.66 kB . 1366x768 - viewed 36 times)

now I just have to replace thunders glasses with cigarettes, desperado hat and some other stuff.
ofc, the rank icons must be desperado related

does anyone know how to make a helmet replacement in headquarters?
cuz I want one accesoir to be a cowboy hat.

oVe

  • Guest
Re: mods dont work
« Reply #2 on: December 23, 2016, 04:06:43 AM »
omg it woooooorks reeeeeaaaaallllly goooood!!!!

awesome mod actually kisses and hugs to our savior acqu  ;D

and here we have a pic, you can see how @Ray will look when he has "fetched" too much coffee in the lower left corner :P

2016-12-23-040350-railgun.jpg
*2016-12-23-040350-railgun.jpg (220.21 kB . 1366x768 - viewed 38 times)

oVe

  • Guest
Re: mods dont work
« Reply #3 on: December 23, 2016, 07:43:10 AM »
okay, so now I got the mod to work, but still, is it possible to turn off the riflenades, sure it's a nice thing to encurage people to play engie because of noob nades, but on the other hand, isn't that gold bonus for destroying or cunstructing convincing enough?

also, I wonder if headquarters has any problems with xpsave, bacause I have the g_xpsave = 1, but the bots and my xp is lost when a new map is loaded.

so I wonder if there is any other thing to check?

Offline Ray

Re: mods dont work
« Reply #4 on: December 23, 2016, 08:47:23 AM »
I've forgot about this. Awsome @Macchute  :D

You need to set the time also for xp save in the cfg. We have it like this for xpsave 4ever:

// XP Save configuration
set g_XPSave 21  //changed from 31
set g_XPSaveMaxAge_xp "365d"  //changed from "30d"
set g_XPSaveMaxAge "365d"
ray@wolfwatch.eu
Discord Chat: Ray#3829


Who's Online

Users browsing this topic in the last 15 minutes:
0 Members and 1 Guest are viewing this board.